Wie zijn wij

/Wie zijn wij
Wie zijn wij 2018-07-13T11:58:06+00:00

Wie is Pompelijn

Pompelijn is een kleinschalig verpleegkundige kinderopvang in huiselijke sfeer.

Ik ben Josje Holthuijsen, 36 jaar oud en samen met mijn gezin wonen wij sinds 2017 in Kruisland.  Wij wonen vrijstaand aan de rand van het dorpje, wij wonen hier heerlijk rustig tussen de akkers met een wijds uitzicht.

Mijn man Dennis en ik wonen hier met onze twee kinderen Britt en Bowen. Zij zijn 11 en 6 jaar oud. Daarnaast hebben wij 2 hondjes, 5 katten, 3 kippen en 3 paarden aan huis.

Uw kind zal onderdeel zijn van ons gezin tijdens de opvang. De medische verzorging is mijn taak.

Ik ben nu ruim 15 jaar gespecialiseerd kinderverpleegkundige. Ik heb gewerkt op de kindergeneeskunde in Gouda, thuiszorg voor kinderen en op een verpleegkundig kinderdag verblijf. Ik ben BIG geregistreerd en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de kinderverpleging. Daarnaast zorg ik dat mijn verpleegkundige handelen up to date blijft en getoetst word.

De stap om kindjes aan huis op te gaan vangen heb ik gemaakt in 2018. Deze keuze heb ik gemaakt omdat ik heel graag al het moois en de rust bij ons thuis en in de tuin wil delen met deze groep kindjes. Om zo het kind optimaal te laten ontspannen, genieten en ontwikkelen. Daarnaast is dit een mooie manier om ouders, broertjes en zusjes te ontlasten bij de soms toch intensieve zorg van het gezinslid. Dit alles binnen een vertrouwde en huiselijke sfeer.